Thursday, September 13, 2007

The Tour Schedule so Far

Fri. October 26th – Calgary Launch of Thumbscrews
Pages Books, 1135 Kensington Road NW, Calgary, AB, 7:30pm
Natalie Zina Walschots


Sun. October 28th – Calgary to Montreal depart 1:10am arrive 4:10am (7:10 local)
(travel time: 4 hours)
Coach House Books Montreal Fall Launch
The Green Room, The Green Room, 5386 St. Laurent, Montreal, QC, 7:30 p.m.
Snare Books: Natalie Zina Walschots, ryan fitzpatrick, and Jay MillAr
Coach House: Jessica Westhead, Cara Hedley, David McGimpsey, Sarah Lang and Greg MacArthur
Vehicule Press: Andrew Hood


Tues. October 30th – Montreal to Quebec City depart 12:30pm arrive 3:30pm
(travel time: 3 hours)


Wed. October 31st – Quebec City to Montreal depart 1pm arrive 4pm
(travel time: 3 hours)


Thurs. November 1st – Montreal to Ottawa depart 10am arrive 12 noon
(travel time: 2 hours)
Ottawa reading
Max Middle's A B reading series
Art Gallery of the Ottawa City Hall, 110 Laurier Ave W, Ottawa ON 7:30pm - 9:30pm
ryan fitzpatrick, Natalie Zina Walschots, and William Neil Scott


Fri. November 2nd – Ottawa to Toronto depart 12:30pm arrive 5pm
(travel time: 4 ½ hours)


Monday, November 3rd -- Indiepolitik: Strong Words reading series

The Gladstone Art Bar, 1214 Queen Street West, Toronto, ON 7:30pm
ryan fitzpatrick, Jay MillAr, Natalie Zina Walschots and William Neil Scott


Wednesday, November 7th Toronto to Windsor depart 12 noon arrive 4pm
(travel time: 4 hours)


Thursday, November 8th 1st Windsor reading
The Oak Room, University of Windsor, 401 Sunset Ave, Windsor, ON 3pm
ryan fitzpatrick, Natalie Zina Walschots and William Neil Scott


Friday November 9th 2nd Windsor reading
Milk Bar, 68 University Ave. West, Windsor, ON 7:00 pm
ryan fitzpatrick, Natalie Zina Walschots and William Neil Scott


Sun. November 11th Windsor to London depart 10am arrive 11:40am
(travel time 1 hr 40 mins)
London to Winnipeg depart 1:30pm arrive 4pm (local)
(travel time 2/12 hours)


Wed. November 14th Winnipeg to Saskatoon departs 5pm arrives 2am (Nov. 15th)
(travel time 9 hours)

Thursday November 15th Saskatoon Reading

McNally Robinson Saskatoon, 3130 8th Street East, Saskatoon, SK 8:30pm
ryan fitzpatrick, Natalie Zina Walschots and William Neil Scott

Sat. November 17th Saskatoon to Edmonton departs 2:30am arrives 8am
(travel time 6 ½ hours)


Mon. November 19th Edmonton to Vancouver depart 9am arrive 8am (Nov. 20th)
(travel time 23 hours)


Sat. November 24th Vancouver to Victoria (ferry)
(travel time: 1 ½ hours)


Sun. Nov. 25th Victorial to Vancouver (ferry) 7am, 9am or 11am


Vancouver to Calgary depart 2pm arrive 4:20pm (local)
(travel time 1 hour 20 minutes)


Thurs. Nov. 29th End-of-Tour Celebration

1 comment: